Uitvaartverzorging Van Helden, is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verzorgen van crematie en begrafenisplechtigheden en wordt gerund door : John, Erica en Melanie van Helden.                                        Samen zorgen wij ervoor dat u of uw naaste een respectvolle uitvaart krijgt geheel naar wens. Er komt vaak veel kijken bij het regelen van een uitvaart en daarom nemen wij graag deze taak van u over. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw zorg uit handen nemen.

Persoonlijke aandacht staat bij ons op nummer één, de dagen tussen overlijden en de uitvaart regelen nemen een hoop zorg met zich mee.                                                                                                                         

wij luisteren naar uw wensen en vragen, denken met u mee, stimuleren uw eigen inbreng en ondersteunen u. Samen met u gaat het ons om een mooie verzorgde uitvaart naar de wensen van u en de overledene.

Bij ons staat de uitvaart hoog in het vaandel, en ondanks dat wij al jarenlange ervaring hebben leren wij ook van de vernieuwingen binnen de uitvaart. Mensen van nu kiezen steeds meer bewust voor een uitvaart, die aansluit bij hun persoonlijke levensstijl. Wij blijven ons specialiseren en zorgen ervoor, dat de wensen van de overledene en/of nabestaande altijd uitkomen.

 

"Ieder mens is uniek en heeft recht op een mooie verzorgde uitvaart naar wens"

 

 

Voor vragen kunt u ten aller tijden contact opnemen met ons via het contactenformulier

U kunt ook kijken op onze andere website : www.uitvaartverzorgingspijkenisse.nl


 

 

Kantoor 

Vlinderveen 536                            3205 EN Spijkenisse

 

Rouwcentrum Vierpolders 

Dijckpotingen 1                              3237 AK Vierpolders

Uitvaartverzorging van Helden 
                                                    'voor een uitvaart die bij u past.'
Opbellen